• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren

Terrasdeuren

Dubbele deuren

Franse deuren

Als mensen het over een tuindeur hebben, praten ze vaak over een enkele deur, zoals wij die kennen. Echter bestaan er ook openslaande tuindeuren. Hiermee bedoelen we twee deuren die naar buiten of binnen kunnen openslaan. Wilt u het gevoel hebben dat uw kamer overloopt in de tuin, kies dan vooral voor twee openslaande deuren, waardoor u alle warmte en het “tuingevoel” naar binnen kan laten vloeien.

terrasdeuren, terrasdeur, kunststof terrasdeur, aluminium terras deur, houten terras deur, Tuindeuren van hout, kunststof tuindeuren, aluminium tuindeuren,duurzame tuindeuren, houten tuindeuren, Franse deuren,openslaande deuren, dubbele deuren, twee opengaande deuren, twee deuren naar tuin, buiten draaiende deuren, tuindeur, duurzame tuindeuren, energiezuinige tuindeuren,

Tuindeuren kopen voor uw huis?

Tuindeuren van kunststof zijn een must als je een huis bouwt of verbouwd. Een tuindeur is anders dan een voordeur. De deuren hebben een openlijk uiterlijk. Er zijn tuindeuren in veel verschillende vormen en maten. We zullen hier een paar soorten bespreken.

Een tuindeur wordt soms ook wel eens een buitendeur of achterdeur genoemd. Echter zijn tuindeuren dubbel, dus twee deuren, die aansluiten aan elkaar en beide gelijk opengaan als men dat wilt, daarbij een grotere doorgang maakt van binnen naar buiten of andersom.

tuindeuren, terras deuren, openslaande deuren, stolpdeur, duurzame deuren, franse deuren, twee gelijke deuren, patio deuren, veilige deuren, duurzame terrasdeur, deceuninck kozijnen, gealan kozijnen, aluminium kozijnen, houten kozijnen, GEALAN profielen, Deceuninck profielen,

Binnen of buitendraaiende tuindeuren

Een echte tuindeur slaat naar buiten open, een naar binnendraaiende tuindeur wordt meer gebruikt bij ruimte gebrek of obstakels, en wordt ook wel franse deuren genoemd.
Tuindeuren van kunststof die naar binnen gaan zijn wel veiliger dan die naar buiten gaan, dit komt doordat het vleugelprofiel en het kaderprofiel verbonden zijn met scharnieren geplaatst aan de binnenkant van het gehele kozijn. Het kunststof kader profiel is in vergelijking met houten kozijnen, wat ook de uitzondering is, standaard in binnen draaiend en qua kosten van het geheel en dus vaak goedkoper.

Tuindeuren van kunststof

Op de huidige markt kunt u veel soorten en variaties in kunststof tuindeuren vinden. De kunststof tuindeuren zijn doorgangvergroters deze kunnen in een keer een complete ruimte geheel in contact brengen met buitenruimte. Je haalt het buiten binnen. Kunststof tuindeuren zijn met de huidige profielen duurzaam, circulair en energiezuinig en is de isolatie waarde in de laatste 8 jaren verdubbeld.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn in vergelijking met aluminium kozijnen goedkoper. De kunststof prijs van vandaag is gelijk aan die van houten kozijnen. Ze hebben alleen het voordeel dat ze minder onderhoud nodig hebben dan hout. De kunststof kozijnprofielen zijn er in diverse maten en soorten. En zijn er veel kleur varianten in kunststof kozijnen met structuur mat, houtlook of zonder, waardoor het bij iedere soort tuin en huis past. Wat betreft inbraakwerend-, brandwerend-, duurzaamheid-, en veiligheid van kunststof tuindeur is het prima tot zeer goed te verkrijgen.

tuindeuren, terras deuren, openslaande deuren, stolpdeur, duurzame deuren, franse deuren, twee gelijke deuren, patio deuren, veilige deuren, duurzame terrasdeur, deceuninck kozijnen, gealan kozijnen, aluminium kozijnen, houten kozijnen, GEALAN profielen, Deceuninck profielen, Deceuninck 2021 elegant,

Onderhoud tuindeuren

Het onderhoud van de huidige kozijnen is nu veel eenvoudiger dan die van 10 á 20 jaar geleden door dat de processen zijn verbetert en er toevoegingen zijn, die meer gericht zijn op duurzaamheid en kwaliteit van het kozijn.

Het onderhoud van kunststof tuindeuren

Kunststof kozijnen kunt u het beste 1 à 2 keer per jaar schoonmaken. U kunt dit bijvoorbeeld combineren met het wassen en zemen van uw ramen. Het schoonmaken is heel gemakkelijk, u heeft alleen een handwarm sopje nodig en een doekje. Als schoonmaakmiddel kunt bijvoorbeeld allesreiniger gebruiken. Vervolgens gaat u met het doekje over de kozijnen heen en ze zijn weer schoon! Vergeet hierbij niet de hoekjes en de onderdorpel mee te nemen. De onderdorpel is de onderste rand van het kozijn, bij de vensterbank. Dit zijn vaak verzamelplaatsen voor vuil en spinnetjes. Vervolgens kunt u eventueel uw kozijnen nog waxen. Doordat er een waxlaagje op de kozijnen zit, kan vuil zich minder goed hechten en blijven uw kozijnen langen schoon. Vraag wel vooraf aan uw kozijnspecialist of uw kunststof kozijnen bestand zijn tegen wax. Wanneer u de kozijnen goed onderhoud, zal dit echter wel een positief effect hebben op de levensduur van de kozijnen. Dit zorgt er allemaal voor dat alle kozijnen een langere levensduur hebben.

Tuindeuren prijzen

Prijzen voor tuindeuren en kozijnen verschillen enorm. Je bent afhankelijk van het soort materiaal dat je gebruikt voor de kozijnen en de afmetingen van de deurpost.

Heeft u vragen betreffende het plaatsen van een nieuwe tuindeur en/of kozijnen?

Voer uw e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

terrasdeuren, terrasdeur, kunststof terrasdeur,aluminium terras deur, houten terras deur, Tuindeuren van hout, kunststof tuindeuren, aluminium tuindeuren,duurzame tuindeuren, houten tuindeuren, Franse deuren,openslaande deuren, dubbele deuren, twee opengaande deuren, twee deuren naar tuin, buiten draaiende deuren, tuindeur, duurzame tuindeuren, energiezuinige tuindeuren,

Beste mensen, wij zijn nog open.

Alleen onze openingstijden zijn even anders.

Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen betreffende COVID-19. Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 16:30 uur .

De showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Wij hopen dat u er begrip voor heeft.

Meer informatie op de website van het RIVM