• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

Aluminium schuifpui

hef schuifpui, hef schuif, hf schuif, hefschuifsysteem, kiepschuif systeem, hefschuifdeur, hefschuifdeuren, hef schuifpuien, hef schuifdeuren, kiepschuif, psk schuifdeur, psk pui, kiep schuifpui, kiepschuif deuren, kiepschuif deur, hefschuif, hefschuifraam, hef schuif doorgang, hf schuifpui, hf schuifdeur, hf schuifdeuren, psk puien, aluminium schuifpui, kunststof schuifpui, houten schuifpui,

Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui op maat

Op zoek naar een aluminium schuifpui?

Wij kunnen u daarin helpen!

AHK Kozijn fabriceert kwalitatief hoogwaardige isolerende schuifpuien van aluminium en geheel KOMO gecertificeerd tevens zijn we de kozijnspecialist voor duurzame kozijnen van Nederland en dit al vanaf 1926. Daarmee bent u verzekerd van perfecte kwaliteit en een eenvoudig onderhoud. De aluminium schuifpuien van AHK Kozijn blinken uit door hun enorme stabiliteit, veiligheid, duurzaamheid en zijn moeiteloos te openen en te sluiten. Een schuifpui van aluminium van AHK Kozijn geeft uw woning weer een fraaie uitstraling en geeft net dat stukje meer waarde.
aluminium schuifpui, hf schuifpui, hefschuifpui van aluminium, aluminium kozijnen, aluminium kozijn, alu kozijn, ramen van aluminium, aluminium raam, alu raam, mogelijkheden met aluminium, design aluminium ramen, boerderij aluminium kozijnen ,

Een aluminium schuifpui

Een schuifpui komt steeds vaker voor bij de Nederlandse woningbezitters. Een schuifpui wordt in verschillende varianten geleverd zo heeft u een kiepschuifpui (PSK deur), een monorail schuifpui of parallel schuifpui en natuurlijk de hefschuifpui. Meeste mensen kiezen voor een schuifpui omdat een schuifpui veel licht toelaat in een ruimte. Dit is lekker tijdens de donkere winterdagen maar ook tijdens de zonnige zomerdagen. Kort samengevat, een aluminium schuifpui heeft veel voordelen. Daarnaast draait een aluminium schuifpui niet open, zodat de ruimte niet verloren gaat in tuin of kamer. Schuifpui is meestal te overwegen wanneer u een iets kleinere tuin hebt waar u geen ruimte in verloren wilt laten gaan. Het gebruik van het materiaal hout kent ook verschillende voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat standaard aluminium kozijnen een betere stabiliteit heeft dan kunststof kozijnen en daarnaast het veel meer brand en inbraak veiliger is. Want aluminium is heel sterk en ook stabiel zeker met de huidige aluminium kozijnprofielen. U kunt dus kiezen uit meerdere soorten aluminium en afwerkingen zodat u precies de aluminium schuifpui krijg die u wenst.

Aluminium schuifpui kopen

Wij hebben al velen voor u geholpen met het realiseren van hun gepersonaliseerde aluminium schuifpuien. U kunt eenvoudig via onze website een offerte aanvragen waarna een gepersonaliseerd advies voor u wordt gemaakt. AHK kozijn doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend lid van NBvT, KOMO kozijnspecialist willen we u zeker niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen 072 572 1415

Levertijd

Hoe lang duurt het voordat u uw schuifpui in huis heeft? Als wij een verzoek binnenkrijgen voor een offerte gaan wij gelijk aan de slag met het samenstellen van de offerte. Na de offerte met u doorgenomen te hebben (en u akkoord geeft) gaan wij over tot productie. Het duurt +/- 6 tot 8 weken voordat de kozijnen bij u afgeleverd of geplaatst worden door een van onze kozijnspecialisten.

Wat kost een schuifpui?

AHK Kozijn maakt voor u de aluminium schuifpuien geheel op maat volgens uw eisen. De kosten van een schuifpui zijn dan ook afhankelijk van uw wensen wat betreft de aluminium schuifpui. De kosten zijn geheel afhankelijk van de gewenste afmetingen en de keuze voor een enkele- (2-delig) of dubbele schuifpui (4-delig). Daarnaast is de keuze afhankelijk van dubbel glas HR++ of triple glas HR+++ en zelfs quadro glas (HR++++) en alle volgens bouwbesluit. Zodra u een offerte aanvraagt, waarin u uw wensen aangeeft, geven wij u een kostenindicatie. Uiteraard komen we liever even langs, dit geheel gratis, om de boel goed in te meten en te checken. Pas na een officieel akkoord over het geheel en de prijs en zal de productie van start gaan.

Welke en wat voor schuifpui nu het beste en geschiktste is bepaald u grotendeels zelf. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

aluminium schuifpui, hefschuifpui aluminium, hef-schuifpui aluminium, hf schuifpui aluminium, schuifpui van aluminium,
Voer uw e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Beste mensen, wij zijn open.

Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 15:30 uur .

Ook de showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Met vriendelijke groet.

AHK Kozijn team