• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

GEALAN kozijnen

GEALAN kozijnen

KOZIJNEN VAN NU

 

 

GEALAN Fenster-Systeme GmbH is de toonaangevende fabrikanten van kunststofsystemen voor ramen en deuren in Europa.

Moderne profiel systemen zoals het volledig glazen systeem GEALAN KUBUS®, het raamsysteem S 9000NL met de uitvoeringen, base, haax, styl, slim en product innovaties zoals STV® statische droge beglazing voor stabielere ramen en deuren, IKD® voor een nog betere isolatie, als ook de kleurrijke techniek acrylcolor met de sterkste kleurtechniek al 40 jaar lang, behoren tot de kerncompetenties van het GEALAN merk. Als innovatieve leverancier van systemen voor raam- en deurprofielen biedt ook via de partnerbedrijven uitgebreide diensten aan op het vlak van marketing en reclame, de bouwtechnische ondersteuning en training voor fabrikanten en architecten. Samen vormen de innovatieve producten en uitgebreide diensten onder het motto “Innovation mit System”? de basis voor continue groei. In heel Europa stelt de groep meer dan 1.300 mensen te werk.

 

Gealan producent kozijnen, Gealan ramen, Gealan kozijn, kunststof kozijnen, pvc kozijnen, kunststof kozijn Gealan, pvc kozijn Gealan

 

GEALAN SUCCES

Bij GEALAN ligt de sleutel tot succes in zeer gemotiveerde, goed opgeleide en ondernemende werknemers. Door een modern personeelsbeleid met innovatieve instrumenten van het personeelsbeleid, de mogelijkheden voor zelfstandig optreden en het verstrekken van moderne werkplekken biedt GEALAN een motiverende en prestatiebevorderende werkomgeving. De basis voor wederzijds respectvolle en constructief kritische behandeling van alle medewerkers is een van de beleidslijnen in de samenwerking van alle medewerkers binnen de GEALAN-groep.

 

GEALAN lanceert een nieuw kozijnsysteem, S 9000 NL fine, het kozijn ideaal voor de prefab markt!

 

Samen met partners is er een nieuw kunststof kozijnsysteem ontwikkeld dat past in de grote vraag van de prefab markt!

Een kozijn wat ongekend slank is ten opzichte van de gehele kunststof kozijnen markt. Het kader heeft een aanzichtbreedte van 50mm en is technisch gelijk aan het S 9000 NL platform. Dus perfecte U-window waarde, volledig voldoen aan de eisen van het bouwbesluit, luchtdicht bouwen in eenvoud en dat allemaal in 50mm!

Alle voordelen van het geniale S 9000 NL kunststof systeem komen terug in de fine serie, extra wooncomfort door de drie dichting, inbraak werend tot het hoogste niveau SKG*** en een echt rank kozijnkader van 50mm in aanzicht waarmee de volledige Nederlandse range van kozijnelementen gemaakt kunnen worden.

MEER WETEN OVER GEALAN KUNSTSTOF KOZIJNEN

Gealan kunststof kozijnen, Gealan kunststof profielen, producten van Gealan, Gealan raamprofielen, kozijnen van kunststof, blokkozijn, vlakkozijn,terugliggend kozijn, renovatie kozijn, duurzaam kozijn,

 

De S 9000 NL fine, welke gevelafwerking er gekozen wordt, baksteen, steenstrip, stucwerk of een gevelbeplating, de 37.5mm neus van het kozijnkader zorgt voor een mooie aansluiting aan alle zijden van het kozijn.

 

KLEURSTELLING KUNSTSTOF KOZIJNEN

coextrusie-techniek GEALAN KOZIJN, Gealan colorlineGEALAN produceert al meer dan 35 jaar zijn kleursysteem acrylcolor. Bij de nieuwe S 9000 NL profielen kunnen alle hoofdprofielen voorzien worden van deze unieke kleurtechniek. Dankzij deze coextrusie-techniek krijgt u een gekleurde acryllaag die super sterk is. Acrylcolor heeft een hoge krasweerstand en is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. De matte, gladde en niet-poreuze oppervlakte is ongevoelig voor stof en vuil en behoudt zijn kleur. Acrylcolor producten of profielen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en zeer eenvoudig te reinigen.

Kleuren acrylcolor Gealan, Gealan kleuren varianten, kleur mogelijkheden, kozijn kleuren

MEER WETEN OVER GEALAN KUNSTSTOF KOZIJNEN

GEALAN perfect White

Nieuwe acrylcolor kleur beschikbaar vanaf 2019!

De kleur wit heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de architectuur. GEALAN perfect White of acrycolor RAL 9016 in het bijzonder, ziet er modern uit en is van hoge kwaliteit vanwege de iets donkerder wit tint. Bovendien wordt deze wit tint veel gebruikt in de bouw en als standaardkleur voor talrijke bouwproducten zoals zonwering, rolluiken, poorten of andere toebehoren.

De naam perfect White staat niet alleen voor de trendkleur, maar ook voor de hoogwaardige acryl kleureigenschappen: levensduur, kleurvastheid en vuilafstotend. Voor decennia lang blijft de zijdeachtige matte buitenkant weerbestendig en tijdloos mooi. Het poriën loze oppervlak is ongevoelig voor het gebruik van stof en vuil. De kleur perfect White is in het Gealan S9000NL systeem een kleur op aanvraag.

Voor meer informatie over GEALAN perfect White, mailt u klik hier

 

GEALAN perfect White, perfect white GEALAN, GEALAN echt witte kozijnen, GEALAN perfect witte kozijnen, GEALAN ramen perfect wit

MEER WETEN OVER GEALAN KUNSTSTOF KOZIJNEN

 

brochure gealan, folder gealan, gealan folders, gealan brochures, gealan informatie, gealan pdf, pdf brochure,GEALAN,

Brochures GEALAN

 

 

Voer uw e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

 

Beste mensen, wij zijn open.

Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 15:30 uur .

Ook de showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Met vriendelijke groet.

AHK Kozijn team