• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

KUNSTSTOF KOZIJN

Gealan kozijnen, kozijnen van Gealan, ramen Gealan, Gealan productie, Gealan leverancier ,kunststof kozijnen van Gealan, wie is Gealan, kunststof ramen van Gealan,

KUNSTSTOF KOZIJN

GEALAN

KOZIJNEN VOOR ELK DESIGN

Kozijn comfort met 3 dichtingen

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Wanneer het kozijn- en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe kozijn-systeem S 9000 NL. Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem. Het is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele criteria. Door het 3-dichting-systeem – en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting – behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.

Het systeem S 9000 NL is geschikt voor kozijnen, deuren en hefschuifpui op het hoogste niveau.

WOONCOMFORT BOVEN ALLES

Kleuren acrylcolor Gealan, Gealan kleuren varianten, kleur mogelijkheden, kozijn kleuren

 Veelzijdig

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen. Met de mogelijkheid om 52 mm glasdikte toe te passen, biedt S 9000 u het meeste comfort voor elk type woning. Het nieuwe 3-dichting-systeem in elk element zorgt voor optimaal woongenot.

 STV® lijmtechniek

De lijmtechniek STV® voorziet kozijnen en deuren van extra stabiliteit doordat glas en draaideel één sterk geheel vormen. Het droog verlijmen van het glas aan het draaideel zorgt voor een levenslange sterke combinatie.

 Acrylcolor

Het kleursysteem heeft zijn kwaliteit al 35 jaar bewezen. In kleurechtheid, uitstraling en duurzaamheid voorziet acrylcolor de woningen van een blijvende kleur.

 IKD® isolatie schuim voor optimale energie prestatie

Om de thermische eigenschappen van de kozijnsystemen nog verder te verbeteren, voorzien wij de kozijnen van IKD® isolatie-profielen. Deze combinatie zorgt voor de beste energiezuinige kozijnen.

 

 

verduurzaming, huis energiezuinig, isolerende woningen, duurzame oplossingen, duurzame investeringen, circulair wonen, duurzaam investeren,

 

Energie besparing*

MET GEALAN KUNSTSOF KOZIJNEN

Parameters

Oud kozijn
met Uf 1,8 W/(m²·K)

en Ug 2,8 W/(m²·K)

S 8000 NL
met Uf 1,4 W/(m²·K)

en Ug 1,1 W/(m²·K)

S 9000 NL
met Uf 1,0 W/(m²·K)

en Ug 0,5 W/(m²·K)

Kozijn per m²

1

1

1

Energieverbruik per jaar in lWh

253

137

76

Kosten van gas € 0,065 / KwH

16,4

8,9

5

CO2 Emissie per jaar in kg

49

26

15

Kozijn per m²

10

10

10

Energieverbruik per jaar in lWh

2530

1370

760

Kosten van gas € 0,065 / KwH

164

89

50

CO2 Emissie per jaar in kg

490

260

150

Kozijn per m²

20

20

20

Energieverbruik per jaar in lWh

5060

2740

1520

Kosten van gas € 0,065 / KwH

328

178

100

CO2 Emissie per jaar in kg

980

520

300

TECHNISCHE FACTS VAN GEALAN  KUNSTSTOF KOZIJNEN

Het verschil op detail & design

De basis samenstelling van het S 9000 NL kozijnsysteem voorziet in de best mogelijke isolatiewaarde voor u. Welk kozijntype u ook wilt toepassen, de meerkamertechniek van alle profielen, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem dragen zorg voor de beste isolatiewaarde van Nederlandse kozijnen. Kozijnen die een U-window waarde kunnen bereiken tot Uw 0,75 W/(m²·K). De kozijnen zijn in alle kleurtechnieken leverbaar, standaard basiskleuren, folietechniek, realwood of de acrycolor kleurtechniek. Uw kozijn, uw kleur!

 


Gealan kunststof raamprofiel

In het S 9000 NL systeem kan glas tot 52 mm dik. Wat voor glas u ook nodig heeft, zon-, geluids- of inbraakwerend glas, het past altijd in het systeem voor het meeste wooncomfort.

Gealan kunststof raamprofielDe verhoogde sponning zorgt voor een betere isolatie tussen het glas en het profiel. Extra voordeel is dat deze verhoging bijdraagt aan een nog betere inbraakwerendheid van het S 9000 NL kozijnsysteem. SKG klasse 2 wordt met gemak behaald.
Gealan kunststof raamprofiel

 

Consequent het 3-dichting-systeem doorzetten in alle profielen draagt bij aan het reduceren van de koude stromingen en verhoogde wind- en waterdichtheid. Doordat o.a. het draaikiep beslag in de beschermde droge 2e zone van het kozijnsysteem zit, wordt de levensduur van deze onderdelen verlengt!

Wilt u een meer info over GEALAN profielen!

Voer uw e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, passiefbouwkozijnen, energieneutraalkozijnen, blokprofiel, vlakprofiel, blok kozijnen, vlak kozijnen, kunststof profielen, aluminium profielen, houten profielen, ramen van kunststof, ramen van hout, ramen van aluminium, deurkozijnen, schuifpuien, tuindeuren, stolpstel, hefschuifpui, renovatie kozijnen, nieuwbouw kozijnen, eco kozijnen, ecokozijn, duurzaam kozijn, recycle kozijnen, goedkope kozijnen, kwaliteits kozijnen, garantie kozijnen, goedkoopste kozijnen, voordeligste kozijnen,

Beste mensen, wij zijn open.

Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 15:30 uur .

Ook de showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Met vriendelijke groet.

AHK Kozijn team