• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

Dakkapel

dakkapellen, dakkapel, dakkapelrenovatie, vernieuwen dakkapel, prijs dakkapellen, prijzen dakkapellen, offerte dakkapellen, prijs dakkapel, houten dakkapel, kunststof dakkapel, aluminium dakkapel,

Dakkapel

Meer dan 90 jaar ervaring

Als het aankomt op dakkapellen heeft AHK Kozijn al meer dan 90 jaar ervaring. Wij maken uw dakkapel in onze werkplaats en plaatsen deze vervolgens met een kraan op uw dak. Door onze jarenlange ervaring kunnen we binnen één werkdag uw dakkapel plaatsen én geven we u met het grootste gemak tien jaar garantie.

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Onze dakkapellen kennen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor € 3.500,- heeft u al een schitterende AHK Kozijn dakkapel op uw dak staan. Omdat wij ook een eigen timmerfabriek hebben, kunnen we elke gewenste maat leveren. Uiteraard is onze goede prijs/kwaliteitsverhouding van toepassing op elke dakkapel die wij leveren, ongeacht de maten en materialen.

Wilt u een dakkapel laten plaatsen en bent u benieuwd naar de prijzen? Op de site van AHK Kozijn vindt u een overzicht van de diverse dakkapel modellen met de daarbij behoren dakkapel prijzen. Dit dient puur ter indicatie, omdat AHK Kozijn geen standaard modellen hanteert.

AHK Kozijn beschikt namelijk over een eigen timmerfabriek hierdoor kunnen wij elke maat dakkapel leveren. Zo kunt u inschatten wat uw dakkapel prijzen zijn wanneer u een dakkapel aan wilt schaffen van AHK Kozijn. Wilt u de exacte dakkapel prijzen weten? Dan kunt u bij ons ook een afspraak maken om de dakkapel prijzen van uw eigen dakkapel te berekenen. Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en aan de hand van uw wensen een vrijblijvende offerte voor uw dakkapel op maat. Op deze offerte staan dan de exacte dakkapel prijs!

Wat bepaalt de dakkapel prijs?

De prijs voor uw dakkapel verschilt per soort dakkapel. Kiest u voor een standaard dakkapel of voor een uitgebreide dakkapel met veel ramen? Bij AHK Kozijn heeft u diverse mogelijkheden hout, kunststof of aluminium. De prijzen van de dakkapellen op onze site zijn standaard prijzen, zonder extra accessoires zoals rolluiken. Wilt u enige accessoires, dan heeft dat invloed op de dakkapel prijs.

Offerte aanvragen voor een dakkapel

Als de offerte gemaakt is, blijft deze tot een jaar geldig en is enkel één telefoontje genoeg om het proces in gang te zetten. AHK Kozijn is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van dakkapellen. Voor zowel nieuwe dakkapellen, het plaatsen van dakkapellen en de renovatie van bestaande dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook direct een offerte naar ons opsturen!

Vraag of bel ons wat  standaard dakkapel voor u kost, is geheel gratis!

 

Heeft u vragen vul hier ons contact formulier in.

Voer uw e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Beste mensen, wij zijn open.

Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 15:30 uur .

Ook de showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Met vriendelijke groet.

AHK Kozijn team