• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

Deuren

voordeur, voordeuren, deuren, deur, ingang, aluminium deur, kunststof deur, houten deur, alu deur, pvc deur, houten deuren, deuren van aluminium, deuren van kunststof, deuren van hout, deur van aluminium, deur van kunststof, deur van hout,

Deuren

DEURSYSTEMEN

kunststof – aluminium – hout

Een deur schept op iedere tijd van de dag en het seizoen een atmosfeer van veiligheid en geborgenheid. Want u kunt alleen ontspannen en genieten, als u zich ook goed en veilig voelt. Daarom vindt AHK Kozijn het bijzonder belangrijk om aan al uw verwachtingen te voldoen: van de individuele vormgeving en het stijlvolle design, tot aan het gemakkelijke onderhoud toe, gecombineerd met de hoogste veiligheids- isolatie- en kwaliteitseisen. Want betrouwbaarheid staat voorop bij elk AHK Kozijn deursysteem!

PERSOONLIJKE DEUR

Als entree tot het huis geeft de huisdeur een eerste indruk over stijl, karakter en persoonlijke smaak van de bewoners. Deze kennis stelt ontwikkelaars en ontwerpers iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen. Want als functioneel, maar vooral ook decoratief en daarmee zeer persoonlijk element van een huis moet de huisdeur voldoen aan de allerhoogste eisen, zowel wat betreft functie als design. Hij moet achteloos dichtslaan net zo goed kunnen doorstaan als extreme weersinvloeden. Hoge stabiliteit, optimale warmte- en geluidsisolatie en de beste inbraakbeveiliging, lange levensduur en hoogwaardig design zijn daarbij de beslissende factoren, waaraan de huisdeursystemen van AHK  kozijn ruimschoots voldoen.

Informeer uzelf over de ontwikkelde deursystemen van AHK  kozijn alsmede de schuifdeur-systemen, tuindeuren toepassingen en u zult zien: deze profielsystemen zijn in bijna alle technische combinaties en designvarianten verkrijgbaar. Van intensief gebruik tot zware beveiliging alles is mogelijk standaard zijn de deuren uitgevoerd met SKG² zowel in beslag als deur compleet met KOMO keur.

Meer deuren

Uw voordeur

De huisdeur is de blikvanger van een gebouw. Daarom is een zorgvuldige keuze van de combinatie van profielkwaliteit en design bijzonder belangrijk. De sleutelfactoren bij de keuze van uw nieuwe huisdeur zijn zodoende aan de ene kant kwaliteit en aan de andere kant de juiste beslissing voor een systeem, dat het beste bij u past.

Dat wil zeggen: warmte-isolatie en statica moeten absoluut op elkaar zijn afgestemd. Bovendien moet de deurdrempel optimale dichtheid, warmte-isolatie en loopveiligheid vertonen. En voor het nodige wooncomfort zorgen de huisdeuren uit de collectie van AHK KOZIJN, die niet alleen overtuigen met hun look, maar ook de perfecte welzijnsatmosfeer scheppen. Voor de allerhoogste veiligheidseisen kan beslag met 3-, 5- of 8-voudige vergrendeling worden gebruikt. Zodat u ook nog morgen plezier kunt beleven aan de huisdeur van vandaag.

Meer deuren

WELKOM THUIS

De eerste indruk is overtuigend – en de tweede ook. Want AHK kozijn profielen zijn speciaal ontworpen voor de hoge eisen die aan een huisdeur worden gesteld. De extreem stabiele structuur met de zware draagconstructies is het zelfs bestand tegen permanente belasting en biedt tegelijkertijd een zeer hoge mate van comfort en isolatie. Door versterking in houten deuren met staal en de 5-kamertechniek met versterking bij kunststof  en aluminium met extra dikke constructies en isolatie, met haar rondom lopende afdichtingen worden perfecte warmte-isolatie en maximale geluidsisolatie standaard. Voor de allerhoogste veiligheidseisen kan beslag met 3-, 5- of 8-voudige vergrendeling worden gebruikt – zodat uw huis ook van u blijft!

Vraag naar onze deurfolder voor een indruk of creëer zelf een deur en vraag naar de prijs.

Voer uw e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Beste mensen, wij zijn open.

Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 15:30 uur .

Ook de showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Met vriendelijke groet.

AHK Kozijn team