• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

Duurzame investeringen lopen achter door geld

duurzaamheid huizen, duurzame bouw, duurzaam bouwen, duurzame huizen bouw

Duurzame investeringen lopen achter door geld

Geld is de grootste drempel voor mkb’ers om te verduurzamen. Daarnaast verwachten veel ondernemers dat zo’n investering te weinig rendement oplevert. Dat blijkt uit een Kantar TNS.

De interesse in duurzame investeringen ligt hoog, stellen de onderzoekers. “Van de ondernemers heeft 90 procent een eerste stap gezet naar verduurzaming. Daarbij gaat het vooral om het terugdringen van energiekosten”, schrijven zij in hun rapport.

Horeca

Maar de interesse voor duurzame investeringen verschilt wel sterk per sector. Vooral in de horeca en de zakelijke dienstverlening zijn ze daar niet zo mee bezig. Ze investeren hierin ook beperkt, waarbij ze gebrek aan geld als belangrijkste alibi noemen.

duurzaamheid huizen, duurzame bouw, duurzaam bouwen, duurzame huizen bouw

Registreren

Vanaf 1 januari zijn ondernemers verplicht alle energiebesparende maatregelen te registreren in een landelijk systeem. En dat gaat zo’n beetje over alles: gebouwen, productie, transport.

Die registratie is er niet voor niets. Als een investering in verduurzaming binnen vijf jaar kan worden terugverdiend, zijn ondernemers wettelijk verplicht ook uit te voeren. Gemeenten en hun zogeheten omgevingsdiensten gaan hierop controleren.

MKB Energieweek

Vanaf 1 januari zijn alle ondernemers verplicht energiebesparende maatregelen te registreren in een landelijk systeem. Hoe werkt dat, waar kun je op besparen en welke subsidies zijn er om te verduurzamen in je bedrijf?

kozijnen hout, houten kozijnen, hout kozijn, kozijn hout, houten kozijn, energie zuinige kozijnen, eco kozijnen, duurzame kozijnen, duurzaam kozijn, circulaire kozijnen, circulair kozijn, energiezuinige kozijnen, zuinige kozijnen, zuinig kozijn, duurzaamheid kozijn, kwaliteitskozijn, duurzaamkozijn,

 

AHK kozijn B.V.

Bijna 100 jaar ervaring in de gevelbouw, specialist in duurzame kozijnen voor zakelijk en particulieren markt. Houten kozijnen, aluminium kozijnen tot kunststof alle circulair en duurzaam. Blokkozijn of vlakkozijn, verdiept kozijn tot strak slank kozijn. deur, schuifpui, vouwdeuren, tuindeuren, stolpstel, terras deuren, vouwwanden schuiframen. Dealer: Deceuninck, Decalu, KT-line Kuiters houten kozijnen.

Beste mensen, wij zijn open.

Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 15:30 uur .

Ook de showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Met vriendelijke groet.

AHK Kozijn team