• +072 572 1415
  • info@ahkkozijnen.nl

Renovatie toch een optie!

duurzaamheid huizen, duurzame bouw, duurzaam bouwen, duurzame huizen bouw

Renovatie toch een optie!

Slecht nieuws huizenkopers: nieuwbouw blijft inzakken

Er zijn in 2018 minder huizen gebouwd dan in 2017 en er worden ook minder bouwvergunningen afgegeven. Dat betekent dat er nog lang geen einde komt aan de krapte op de woningmarkt.

In het tweede kwartaal van 2018 zijn er én minder nieuwe bouwvergunningen afgegeven, minder huizen opgeleverd én 17% minder nieuwbouwhuizen verkocht dan in het eerste kwartaal, blijkt uit de woningmarktmonitor van de TU Delft, die donderdag wordt uitgebracht.

Alle seinen voor nieuwbouw staan op rood, concludeert hoogleraar Peter Boelhouwer.

Vergunningen

Voor een gezonde woningmarkt zouden er zeker 75.000 nieuwe huizen opgeleverd moeten worden per jaar. In 2018 worden dat er hooguit 65.000. Nieuwbouwhuizen worden ook steeds duurder.

Het feit dat er nu ook minder bouwvergunningen worden afgegeven, betekent dat er ook de komende jaren te weinig nieuwbouwwoningen zullen worden gebouwd. Door het gebrek aan aanbod zal er voorlopig dus geen einde komen aan de oplopende huizenprijzen. Starters vallen hierdoor al steeds vaker buiten de boot.

Bron:ANP

duurzame investering, investering in huis, huis isoleren, renovatie huis, woning verbetering,

AHK kozijn B.V.

Bijna 100 jaar ervaring in de gevelbouw, specialist in duurzame kozijnen voor zakelijk en particulieren markt. Houten kozijnen, aluminium kozijnen tot kunststof alle circulair en duurzaam. Blokkozijn of vlakkozijn, verdiept kozijn tot strak slank kozijn. deur, schuifpui, vouwdeuren, tuindeuren, stolpstel, terras deuren, vouwwanden schuiframen. Dealer: Deceuninck, Decalu, KT-line Kuiters houten kozijnen.

Beste mensen, wij zijn open.

Onze fabriek is te bezoeken alleen op afspraak van 7:30 uur tot 15:30 uur .

Ook de showroom kan alleen op afspraak tel: 072 572 1415.

Met vriendelijke groet.

AHK Kozijn team